Технология за изработка на керамични снимки

СТОУНТЕХ фотокерамика Бургас

Новите фотографски технологии не само ни позволяват да се получи висока разделителна способност, но също така позволяват комбинацията с други технологии, които доскоро бяха немислими.

 С Последните развития в Фотокерамиката, която използва цифрова технология и нови керамични материали, можем да възпроизведем върху керамичен носител всяка една рисунка, фотография или нещо, което е сканирано електронно.

С този метод създаваме идентични електронни копия с използването на керамични багрила, които се състоят от специални керамични оксиди. Изображението може да бъде трансферирано /поставено/ на всеки гладък керамичен предмет, било то плочки от порцелан, чинии, вази и всички видове керамика.

Целта е изделието да се подготви по този начин и след това печено при висока температура в специална пещ за керамика при температура над 850˚С.

При изпичането изображението се превъръща в неразделна част от обекта като се отлага под керамичния повърхностен слой. По този начин имаме една висока устойчивост на всякакви метеорологични условия, дъжд, слънце, топлина, студ и по-специално на стареене, с което изделието ясно се разграничава от другите търговски продукти. Пещ за порцеланови снимки при 850 ния градус

С тази иновативна технология ние се стремим да възпроизведем вашите снимки, точно както Вие желаете !

На снимката: Поглед в Пещ за порцеланови снимки при 850 - ния градус

Порцеланови снимкиБургас

Ние създаваме печатни решения!