Препоръки

Препоръки от нашите клиенти.

nk;m;vehicula nnlkjlkjn;kn;k

Здравейте, само за да ви уведомим, че клиентът ни е абсолютно удовлетворен от добрия контраст на гранитната снимка, която гравирахте. Благодаря за всичко през изминалата година, за помощтта ви да предоставим цялостно обслужване на нашите клиенти наистина помогнахте на продажбите ни.

Корпоративен клиент Велико Търново

Бих искал само да ви благодаря за прекрасната работа, която сте извършили със фотографията на моя дядо. Снимката, която ви изпратих, определено беше с много по-лошо качество , но вие се справихте и успяхте да направите много добра реставрация.

Кирилка Стефанова

Фотографската порцеланова снимка пристигна без проблем, но аз просто исках да ви благодаря, за качествения завършек и за отлично свършената работа . Със този фотомонтаж тя ще изглежда много добре на паметника на майка ми и баща ми. Много мило от Ваша страна за дубликата, който ми направихте. Благодаря ви !

Чавдар Бенчев Шумен

Здравейте Александър, маз получих снимката днес, а също така и специални благодарности за по-малката снимка на майка ми, тя ми беше толкова важна за 20-та годишнина днес и възпоменателната служба е в петък. Вие сте толкова любезен човек и аз ще ви препоръчвам на всеки, който се нуждае от порцеланова или гранитна снимка. Много благодаря!

Милена Манолова, Балчик


Препоръки


" Здравейте Aлександър, снимката с фона е станала прекрасна, седяхме тук със сълзи в очите ни. Поздрави!"

Георги Добревгр. Плевен

"Благодаря ви, просто не можах да си позволя нов паметник, с името и снимката върху квадратната порцеланова плочка се е получило спестихте ми над 500 лева."

Северин ВасилевДимитровград

"Поръчката ми за снимката за паметника на съпруга ми пристигна днес и бях абсолютно доволна от бързата и качествена изработка. Много благодаря за разбирането и прекрасно свършената работа на достъпна цена."

Денка НедеваСофия