Съвет:

За да сте сигурни че ще получите здрава и качествена връзка е препоръчително: Повърхността върху която ще монтирате портрета да е полиран гранит или материал с гладка лъскава повърхност. Уверете се, че температурата е над 18°С, няма влага и замърсявания върху монтажната повърхност.

Стъпка 1

Намерете най-подходящото място на паметната плоча или предмета, на който да поставите снимката. В този случай ние сме избрали празното централното мястото над имената. Почистете добре повърхността със спирт или разредител докато се убедите че напълно сте премахнали всички замърсявания и мазни петна. Поставете парче хартиено тиксо в приблизителния център на мястото, където ще се намира снимката. Използвайки линийка, маркирайте точния център за монтаж на портрета.

Измерете снимката за да определите размерите на височината и ширината. Използвайте парченца хартиено тиксо и залепете на , поставете вътрешните ръбове на тях на същото разстояние от центъра, както на външния ръб на на картината е. Направете това за височината и ширината на снимката.

Стъпка 2

След като сте маркирали на лентата, дръпнете се от паметника и проверете дали мястото изглежда правилно. Възможно е също така да поставите пробно снимката върху паметника паметника и да се уверите че маркерите са точни. След като сте сигурни, че всичко е наред, почистете мястото със спирт. Намажете задната страна на снимката със силикона както е на снимката .

Стъпка 3

след това, като държите снимката здраво в ръцете си, поставете я в маркераното пространство на лентата, без да я докосвате до паметника, като се уверите, че сте в позиция. Поставете върху паметника и я натиснете здраво за няколко минути.

Забележка:

Това е постоянна връзка и не може да бъде премахната след като е зададена, затова се уверете, че е в правилната позиция, преди да я натиснете. Стъпка 6 След като сте настроили картината, извадете парчетата лента и почистете всички остатъци, които лентата може да е останала зад нея. Ако сте изпълнили инструкцията, не трябва да имате проблеми с монтажа. Ако имате някаква несигурност по отношение на вашите способности и възможности по отношение на монтажа, винаги можете да се обърнете към някоя фирма за паметници да ви я монтират срещу скромно заплащане.

1. Използвайте алкохол за почистване на монтажната повърхност (напр. Надгробен камък, гравиран маркер, урна и др.), Към които ще бъде поставена керамичната картина.

2. Поставете керамичната картина върху монтажната повърхност и маркирайте позиционирането с молив или друг инструмент.

3. Извадете филма от лентата на гърба и поставете керамичната картина между маркировките, като я натиснете здраво за около 2 минути.

4. За сигурен краен резултат използвайте висококачествен прозрачен силикон, за да попълните празнината между краищата на керамичната снимка и монтажната повърхност. Това ще ви подсигури , за да предпази от влагата та от евентуално проникване зад снимката.