Сертификат за доживотна гаранция за изработка на порцеланова снимка за паметник

Сертификат за доживотна гаранция


Нашите порцеланови снимки са гарантирани срещу дефекти в качеството и изработката за цялото време на паметника или плочата на които са прикрепени. Ние гарантираме, че няма да избледнеят или ще се влошат. Мемориалният портрет ще бъде заменен безплатно, ако вие или вашето семейство откриете дефект в качеството и изработката. Високотемпературният фотокерамичен процес гарантира трайността и издръжливостта на изображението и ще запази любимото ви за бъдещите поколения. форми и дизайн на мемориални правоъгълни порцеанови снимки които са достойни за почит, вечни, красиви ... и изненадващо достъпни. Фотокерамични мемориални портрети, които допълват всеки мемориален дизайн.

Почитайки завинаги вашия любим човек, с красотата и вечността на изящен порцелан.

Пълна линия на достъпна цена от персонализирани гранитни портрети.

Независимо дали ще изберете гравирана гранитна паметната плоча, портрет или украшение за спомен, ще бъдете впечатлени с вечно запомнящото се качество на продукта. . . да не говорим и за учудващо достъпната цена!

Това ще удостовери, че нашите мемориални портрети са покрити от гаранция за цял живот за живота на паметника, на който е прикрепен. В случай на дефекти от избледняване или вандализъм, ние ще заменим почетния портрет безплатно. Всяка поръчка се доставя с карта за сертификат за гаранция. Нашата технология Най-съвременната италианска технология се използва за създаване на иновативен цифров трансфер на фотографски изображения (снимки) с порцелан или стоманен емайллак. Нашето качество Тази нова собствена технология, съчетана с използването на керамични пигменти, ще гарантира най-високите стандарти за цвят, визуално възпроизвеждане и качество на изображенията, яснота и издръжливост. Всички портрети, панели и стенописи са изстреляни и разтопени в горната глазура на носещия материал, при температури над 850 ° C, като по този начин създават вечна памет. Нашата гаранция Технологията ни за цифрово предаване на изображения гарантира постоянна устойчивост на: Слънчева светлина / ултравиолетови лъчи (никога няма да избледняват) Повърхностна устойчивост на киселинни дъждове Устойчив на надраскване Замръзване

Вашите образи и думи, поставени на класическа порцеланова или гранитна плоча, ще останат за цял живот, в дъжд или слънце.
За Помен
получите ценообразуване 

Големи отстъпки за фотоателиета, каменоделци и погребални агенции.

За повече информация се обадете на:


Порцеланова овална снимка за паметник