Порцеланови снимкиБургас

Ние създаваме печатни решения!

Имаме над десет години опит в изготвянето на мемориални портрети от порцелан и гранит.

СТОУНТЕХ фотокерамика Бургас

Ние винаги сме използвали цифрови технологии за проектиране на тези произведения на изкуството и последователно се стреми към подобряване на методите на нашия сложен процес за изработка. Нашият опит в областта на мемориалните портрети ще опрости вашето решение при избора на това, което харесвате или се нуждаете.
Предлаганите продукти са от европейски порцелан, изцяло с немски качествени консумативи които са безпорно най-качествените в света. Като избор, ние имаме пълен набор от най-висококачествени продукти заедно с най-доброто обслужване и гаранции на пазара.

Ние от СТОУНТЕХ имаме за цел с този сайт да ви запознаем с нови и интересни идеи за уникално персонализиране на паметника на вашия любим роднина или приятел.

Готовите изделия на СТОУНТЕХ са устойчиви на слънчева светлина, киселинни дъждове, топлинно разширение свиване, температурни цикли, скреж, сняг и ще запазят същата красота и контрастни характеристики за десетилетия напред във времето.

Нашата мисия

Когато става дума за порцеланови паметни портрети, ние от СТОУНТЕХ се стремим да ни асоциирате с това . Вашият мемориален портрет е цифрово възпроизведен, което е реално копие на снимката изпратена за възпроизводство. Поръчайте сега и се насладете на нов облик на паметника на вашия любим човек.

Нашата визия

Бързина в обслужванетоЛесна поръчка. Това е, което сме НИЕ.

Нашите ценности

С какво сме различни? Може да бъдете сигурни, че закупувате продукт с най-високо качество и на най-добра цена в страната !